instruktor rolnictwa
Magister pedagogiki o specjalności doradztwo zawodowe i edukacyjne. Zatrudniona od ponad 20 lat na stanowisku koordynator do spraw zarządzania produkcją roślinną/ instruktor rolnictwa. Odpowiada za planowanie i nadzór nad produkcją rolną i roślinną w RZAZ.
Codziennym obowiązkiem jest organizacja pracy i kompleksowe zarządzanie zespołem oraz przestrzeganie przepisów BHP przy produkcji roślinnej. Pracując w Zakładzie zdobyła ogromne doświadczenie w pracy z osobami niepełnosprawnymi, rozumiejąc ich potrzeby i możliwości zawodowe.
Od urodzenia wychowywała się na wsi, gdzie razem z rodzicami prowadziła gospodarstwo rolne nabywając doświadczenia i praktycznej wiedzy. Prywatnie matka dwóch dorosłych synów. Jej hobby to tematyka związana z uprawą roślin. Jest oddaną miłośniczką zwierząt, szczególnie koni.
Szefowa Działu Garmażeryjnego
Posiada wykształcenie gastronomiczne oraz kwalifikacje opiekuna medycznego, co pozwala jej skutecznie łączyć obowiązki z troską o ludzi.
Dzięki swojej wiedzy i doświadczeniu stwarza w zespole atmosferę wsparcia, zrozumienia i wzajemnej motywacji. Jej celem jest, aby każdy mógł rozwijać swoje umiejętności, a praca była dla niego źródłem satysfakcji oraz rehabilitacji społecznej i zawodowej.
Szefowa Działu Kuchennego
Ukończyła studia menadżerskie na UW jednak pasja do gotowania, zamiłowanie do sportu i zdrowego stylu życia wyznaczyły inny kierunek dalszego rozwoju co poskutkowało ukończeniem Dietetyki na Uniwersytecie Olsztyńskim.
Jako szefowa Działu Kuchennego zarządza zespołem osób z niepełnosprawnościami, stawiając na stworzenie wspierającej atmosfery w pracy. Jej celem jest, aby każdy miał możliwość rozwoju i mógł w pełni wykorzystać swój potencjał.